Stef van Breugel

Stef van Breugel is afkomstig uit een artisitiek milieu, kunst was belangrijke referentie in zijn leven. 

Hij is sinds 2009 verbonden aan Museum Hilversum, dat zich richt op fotografie, mediakunst en -cultuur. In 2015 organiseerde hij een ouevre-tentoonstelling over Jaap Drupsteen, in 2016 de expositie PS Camera met Koos Breukel en Rose-Ieneke van Kalsbeek als curatoren en de bedenkers van de PS Camera en in 2017 maakte hij met Nelly Voorhuis een tenoonstelling over Classic Video Art met onder andere werk van Arnout Mik en Donna van der Heijden. Stef van Breugel organiseerde in Museum Hilversum videoshows van Marina Abramovic, Jan Fabre, Roy Villevoy, Puck Verkade, Lin de Mol, Lucasz&Broersen en Douwe Dijkstra. Hij maakte met het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid een expositie voor over Mediavrouwen en bereidt nu een expositie voor over Vincent Mentzel wiens werk begeleidt wordt door dat van de jonge fotografen Marieke van der Velden, Joris van Gennip en Merlijn Doomernik.

Door zijn jarenlange betrokkenheid  bij de kunsten kon Stef van Breugel zich specialiseren in kunstprojecten voor particuliere verzamelaars, zoals The Gallery Living. Hij organiseert huiskamergesprekken en begeleidt verzamelaars bij het opbouwen van een kunstcollectie.

Stef van Breugel is een beeldend spreker over kunst en publiceerde in 2014 in eigen beheer vier essays over Mark Rothko, Anders kijken naar kunst, De kracht van kunst, Kunst en religie.